Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
Dolazak proljeća znači samo jedno - prelazak s tamnijih i mračnijih kolorita na vedre, pastelne nijanse koje su već godinama nezaobilazan klasik na modnoj sceni. Robusne zimske čizme mijenjamo za proljetne tenisice, ženstvene sandale i cipele na petu, a upravo takve modele možete pronaći i u Aldo asortimanu koji je u novu kolekciju proljeće-ljeto zakoračio sa stilom i predstavio neodoljive must have modele cipela i torbi koje će svakoj kombinaciji dodati dašak romantike i ženstvenosti.
Neki od ključnih modnih momenata proljetnih lookova bit će obuća, torbe i modni detalji u pastelnim bojama koje je moguće kombinirati i sa statement artiklima i uzorcima, ali i neutralnim i basic odjevnim predmetima.
Torbice, sandale i tenisice u ovim nijansama bit će sjajan dodatak romantičnim, razigranim i prozračnim outfitima koje će svi rado nositi ovog proljeća. Puder roza, lila i svjetlo zelena nijanse su koje će prevladavati u velikom dijelu kolekcije i biti među najpoželjnijim dodacima ove godine!
 
Pastelne nijanse omiljeni su trend mnogih trendsetterica i to s razlogom - osvježavaju svaki monokromatski ili bazični outfit, a ako večernjem stylingu želite dodati malo boje i "života", s tim nijansama nećete pogriješiti. Vrlo se jednostavno kombiniraju jer su ugodne oku, pa ih možete nositi uz jarke i neutralne nijanse, a ako volite eksperimentirati, oni hrabri spojit će nekoliko pastelnih nijansi odjednom. Svijetloružičasta, nježno plava, boja breskve i mint zelena ovog proljeća postaju ključne boje koje će biti prisutne kod svih modela obuće, od tenisica, sandala do cipela pa sve do ženskih torbi.
Ljubiteljice ležernih, opuštenih kombinacija mogle bi posegnuti za popularnim modelima ženskih Aldo tenisica koje su ove sezone također obojene u pastelne nijanse. Sportske, a opet moderne tenisice s višebojnim pastelnim printom pretvorit će svaki vaš proljetni styling u pravi statement outfit, a odlično će se spariti s trapericama, suknjama i haljinama.
Cijelu priču zaokružit će i Aldo torbica za žene u istom printu, a ako više volite minimalističku estetiku odaberite jednobojnu torbicu s nekim šarmantim detaljem.
Pravi "eye-catcher" su i cipele na petu nježnih nijansi, a najtraženiji modeli u najnovijoj Aldo kolekciji su Aldo platforme s retro prizvukom. Karakteristične su po svojoj debeloj i visokoj peti, a možete birati između zatvorenih i otvorenih koje su idealne za toplije razdoblje. Platforme pastelnih boja začinit će minimalističke, ali i svečane stylinge, a one u rozoj ili svijetloplavoj boji savršeno će pristajati na svijetlu odjeću poput bijelih haljina ili bijelog odijela.
Sandale s kojima ćete ostaviti dojam definitivno su one u boji breskve ili u pastelno zelenim tonovima. Za šetnju do grada ili poslovne obaveze odlučite se za ženske sandale u boji breskve, dok za romantične ljetne večeri, posegnite za zelenim natikačama ili mokasinama koje će se super stopiti s mini cvjetnim haljinama, chino hlačama ili jeansom.
 
Nikako ne smijete zaboraviti zaokružiti svoj proljetni outfit s pripadajućim modnim dodatkom u neodoljivoj pastelnoj boji. Mini torbice vedrih nijansi kao i one s trendi dodatcima poput lanaca, perli i šljokica poželjet ćete nositi svaki dan.
Ove torbice bit će poticaj da zakoračite izvan vaših modnih okvira, a oni malo odvažniji, mogli bi se odlučiti za cipele ili torbu također popularnog ombre pastelnog printa.
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!