Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

Obuća u smeđoj nijansi - najpopularnija boja u muškoj kolekciji

Jedna od najtraženijih boja u muškim kolekcijama ovog proljeća definitivno je smeđa boja, a mnogi cipele u toj nijansi smatraju bezvremenskim klasikom koji je nosiv gotovo na sve. S tim će se složiti i modni znalci jer zaista, smeđa je itekako svestrana nijansa koja se savršeno kombinira s ležernom i elegantnom odjećom i ostalim bojama. Da je to must-have boja za muškarce vidljivo je i u novoj Aldo kolekciji za proljeće i ljeto koja obiluje brojnim smeđim cipelama u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!
Kako najlakše kombinirati smeđu Aldo obuću? Bilo da na posao nosite odijelo ili se pripremate za neki svečani događaj, s elegantnim cipelama u boji konjaka nećete pogriješiti jer svakom outfitu dati notu profinjenosti.
Savršeno će pristajati uz muško odijelo crne, bež ili tamno plave boje, a ako se odlučite za smeđe proljetne mokasine, kombinirati ih možete uz chino hlače i lanene košulje - tako će te dobiti savršen look za proljetne i ljetne večeri!
Bezvremenske, moderne i elegantne - muška obuća u smeđoj boji osim za svečane, prikladne su i za casual odjevne kombinacije. Oni koji više vole nešto ležerniji "look" mogu ih kombinirati uz svijetli traper, a oni malo hrabriji, uz tamni traper postići će nešto ozbiljniji izgled. Iako ih je najbolje kombinirati uz bijelu i svjetliju odjeću, ako ste ljubitelj crne, nemojte se obeshrabriti jer su one nosive i uz crne hlače, a i traperice. Kada niste sigurni koja boja će pristajati vašim svakodnevnim outfitima, neformalne Aldo cipele u smeđim tonovima su uvijek siguran odabir s kojim je nemoguće pogriješiti.
Ova boja idealna je za one koji vole nositi monokromatske lookove i jednu nijansu "od glave do pete". Lagani neutralni smeđi tonovi inspirirani su prirodom, pa ako vašoj kombinaciji nedostaje još nekoliko smeđih detalja ili jednostavno ne želite imati samo obuću te nijanse, ne zaboravite u cijeli outfit uključiti i nekoliko modnih dodataka poput muške torbe za laptop, nakita za muškarce ili smeđeg muškog remena koji će  zaokružiti cijelu priču.
Cipele u boji konjaka ključan su statement komad ove sezone kojeg morate imati u svojoj kolekciji, a kako biste bili u korak s trendovima svratite do najbliže Aldo poslovnice u Zagrebu, Rijeci i Splitu ili ponudu istražite na Aldo web shopu!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!