Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

Najljepši modeli cipela na petu za proljetne kombinacije

Ženske cipele na petu su jedan od modela koji je omiljen mnogim ženama i koji ne prestaje biti u trendu godinama. Sinonim za eleganciju, dotjeranost i dobar stil: ženske cipele na petu obuća su za kojom ćete posegnuti svaki put kada vašem outfitu treba doza profinjenosti. Za proljetne dane idealne će biti ženske salonke ili zatvorene cipele na petu koje će podignuti vašu kombinaciju, ali i raspoloženje.
Slika 2
Ovog proljeća jedan od ALDO bestsellera, model Stessy dolazi u potpuno novom ruhu i najavljuje novi trend koji će osvojiti srca ljubiteljica mode: trend ombre obuće i modnih dodataka! Za ombre efekt ste vjerojatno čuli u frizerskim salonima, međutim od sada ga možete unijeti i u svoju garderobu! Model Stessy dolazi i s pripadajućom torbicom u istom efektu s kojom čini moćni modni duo koji izgleda apsolutno neodoljivo i stilski usklađeno.
Osim ombre cipela na petu, u novoj Aldo kolekciji možete pronaći i razne druge modele ženskih cipela na petu: zelene cipele na petu, crvene cipele na petu, bijele štikle i crne salonke koje osim što izgledaju odlično, pažnju privlače i udobnošću i kvalitetnom izradom.
Za dame koje su sklonije malo suptilnijim modelima i bojama savršen izbor će biti krem salonke, ili modeli u bež, konjak ili crnoj varijanti koje će biti perfektan odabir za poslovne kombinacije, ali i za poneki izlazak, a zbog svojih neutralnih boja također će biti jednostavne za kombiniranje.
Jedan od najudobnijih modela su cipele na petu s fleksibilnim potplatom iz ALDO Flex kolekcije koje su dizajnirane s idejom da spoje elegantan izgled visoke pete s fleksibilnim potplatom koji omogućava iznimnu pokretljivost i stabilnost i idealan su izbor za sve žene koje imaju dinamične svakodnevice i često su u pokretu. Udobne salonke savršen su par u kojem možete provesti cijeli dan i svejedno se osjećati komotno i ugodno.
Kada poželite obuću za koju možete biti sigurni da će biti u trendu i s kojom ćete izgledati otmjeno i atraktivno, a da istodobno ne morate eliminirati kvalitetu i udobnost, zavirite u Aldo ponudu ženskih salonki i cipela na petu i pronađite svoj perfektan par s kojim ne možete pogriješiti.
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!