Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
Naslovna
Iako se još uvijek držimo zimske i tople obuće, u svijetu mode sve je već spremno za nadolazeće proljeće. Kao i svake sezone, dolazak toplijeg vremena sa sobom donosi nove modne trendove, a modni znalci iskoristit će to razdoblje za osvježenje i obnavljanje garderobe. Kako biste na vrijeme pripremili svoju garderobu za proljeće, donosimo vam nekoliko trendova koji će se nositi ovog proljeća i ljeta, a prisutni su i u Aldo kolekciji proljeće/ljeto. Neki su vam otprije već dobro poznati, nek se ponovno vraćaju, a neke obožavamo već godinama. Povratak kultnih kaubojki, retro cipela s debelom petom, mokasina, pastelnih nijansi, cvjetnog printa i jarkih eklektičnih boja, trendovi su koje će obilježiti proljeće kojeg čekamo puni elana!
KAUBOJKE SE OPET VRAĆAJU
Kada su prije nekoliko godina, nakon duže stanke, kaubojske čizme ponovno stupile na scenu, nije im dugo trebalo da ih zavole i trendsetterice. Ovaj, sada već apsolutni hit komad, nosio se još u doba westerna među kaubojima, a danas je puno svestraniji i dio je outfita svih modno osviještenih žena. Ono najbolje je da kaubojke možete nositi u svim prilikama, u dnevnim i noćnim varijantama, raznim vremenskim uvjetima, a u novoj Aldo kolekciji za žene možete ih pronaći u dvije boje – crnoj i metalik srebrnoj.Crne kaubojske čizme su klasik s kojim je nemoguće pogriješiti, a mogu se kombinirati uz sve, dok će srebrne vašem outfitu dati „ono nešto“. Za dnevni look savršeno će pristajati uz traperice, a za noćne izlaske iskombinirajte ih uz maxi, midi i mini haljine ili suknje.
PLATFORME S RETRO PRIZVUKOM
Mnogima omražene, a mnogima voljene, platforme s debelom petom bile su hit sedamdesetih godina prošlog stoljeća za vrijeme disko-ere kada je centar događanja bio plesni podij. Na scenu su se ponovno kratko vratile devedesetih godina pa smo ih na neko vrijeme zaboravili, ali sada se vraćaju na tron modnih trendova, a posebno trendy bit će modeli platformi s daškom retro stila.
U Aldo kolekciji proljeće/ljeto možete ih pronaći u nekoliko pastelnih nijansi, a za koju god boju da se odlučite,  sigurni ste da će savršeno podignuti baš svaki outfit. Idealne su za svečane prilike poput vjenčanja ili nekog glamuroznog događaja, a u njima ćete zablistati i na glamuroznoj večeri ili u noćnom izlasku, posebno ako se odlučite za one s efektnim printom.
Osim što će se savršeno uklopiti uz haljinu ili suknju, ako želite istaknuti figuru, obucite ih na traperice ili neke fine hlače. Garantiramo, nećete požaliti i definitivno ćete biti odjeveni u skladu s posljednjim modnim trendovima! 
ELEGANTNE MOKASINE
Ženske mokasine, također poznate pod nazivom loaferice bit će modni hit ovog proljeća, a njihova glavna prednost je što se lako spajaju s različitim odjevnim komadima. Najtraženije boje ove sezone bit će svakako one klasične: bijela, crna i smeđa, a u novoj Aldo kolekciji pojavljuju se i moksine u chic kombinaciji s upečatljivim detaljem kao što je zlatni ukrasni lanac. Uklopiti ih možete u skoro svaki styling pa će odlično pristajati uz odijelo ili haljinu kao i uz casual ili poslovne odjevne kombinacije. Odlikuje ih udobnost i elegancija u jednom, a vole ih i ljubitelji ležernog stila jer se vrlo lako kombiniraju i uz tajice.     
PASTELNE NIJANSE
Znamo da proljeće ne može proći bez pastelnih i nježnih nijansi pa će se one i ove godine ponovno pojavljivati na modnim pistama, časopisima i streetstyle kombinacijama! Najpopularnije pastelne boje koje će se nositi ovog proljeća bit će svijetloružičasta, svijetloplava, boja lavande i boja breskve, a osim cipela, ženskih sandala i tenisica u tim nijansama poželjno je pridružiti i pripadajuću Aldo torbicu s kojom ćete zaokružiti cijeli outfit. Idealne su za osvježenje garderobe, a najbolje pristaju uz neke svjetlije odjevne kombinacije ili uz zemljane tonove. One će podignuti svaki monokromatski outfit, a možete ih i međusobno kombinirati s drugim nijansama. Ako ne možete odlučiti samo za jednu nijansu, tenisice višebojnog pastelnog printa bit će savršen su izbor za vas!
CVJETNI PRINT JE IN I OVOG PROLJEĆA

Živopisni cvjetni printevi  najavljuju skori dolazak proljeća, a ove sezone svi brendovi objeručke će prigrliti ovaj trend. Osim na ženstvenim haljinama, ovaj trend preslikat će se i na kolekcije obuće, pa će se u proljetnoj Aldo kolekciji moći pronaći i na ženskim tenisicama i torbama. Nezaobilazan i šarmantan uzorak s mješavinom različitih latica i cvijeća, laskat će svakoj kombinaciji. Ako ste romantična duša, torba cvjetnog printa s tropskim elementima u trenu će podignuti i najbazičniji outfit. Za one koji vole poneki upečatljivi detalj na obući, ljubav na prvi pogled bit će tenisice s printom nježnog cvijeća. Udobne i efektne, brzo će se uklopiti u ostatak vaše garderobe. Za potpunu usklađenost s modnim trendovima, nosite ih uz ženstvene i efektne komade kao što su lepršave suknje i haljine, bluze i traperice.
EKLEKTIČNA EKSPLOZIJA BOJA
Boje su apsolutni modni imperativ u proljetnom periodu i trend koji je konstanta već dugi niz godina pa tako i ove. Proljeće i ljeto su sezone kada na modnu scenu stupaju jarke boje, a tamne nijanse padaju u drugi plan. Ako se ne bojite riskirati i izaći iz komfor zone onda su jarke eklektične boje odlične način da isprobate nešto novo, jer upravo takvi modeli će biti must have u sljedećim mjesecima. Torbica u moćnoj zlatnoj ili zelenoj nijansi ili razbit će monotoniju svakog jednobojnog outfita, a savršeno će se uklopiti u stayling za večernje izlaske kojeg možete nadopuniti zlatnim ili brončanim cipelama na petu. Boje koje prevladavaju u ovoj kolekciji su jarko plava, narančasta, zelena, brončana i metalik zlatna. Ovog proljeća gotovo svi brendovi, pa tako i Aldo poručuju da zaboravite na minimalizam i da se okušate u eksperimentiranju s bojama!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!