Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
naslovna foto
Razdoblje priprema za blagdane je u punom jeku, a tradicija koja se nikada ne propušta i kojoj se raduju i djeca i odrasli je darivanje. Odabir i smišljanje savršenog poklona za najdraže osobe vrlo lako se iz užitka pretvara u stres, a kako biste ga ove godine izbjegli i na vrijeme ulovili darove za omiljeni blagdan, izdvojili smo nekoliko najpoželjnijih modnih dodataka  iz ALDO asortimana koje bi svatko sigurno rado vidio ispod bora ovog Božića. Pokloni poput modnih dodataka obično su pun pogodak jer su istovremeno korisni i nosivi, a pritom izgledaju neodoljivo!
Kape i rukavice
Kape i rukavice
Nezaobilazni detalji svakog zimskog outfita koji pružaju toplinu pri svakom koraku apsolutno su zimska kapa i rukavice. U Aldo ponudi pronađite šarmantne modele za svačiji stil i ukus, a ako cijenite efektne detalje nepogrešiv izbor bit će ženske kape i rukavice optočene perlama.
Topli šal
Topli šal
Must have modni dodatak u zimskom periodu je i šal. Topli vuneni šalovi s resicama odličan su odabir za svakodnevne kombinacije, a tople i ugodne nijanse poput smeđe i sive pristajat će uz širok spektar odjevnih predmeta.
Cipele za party sezonu
Cipele za party sezonu
Uz torbu, cipele čine ključan dio svakog outfita, a u Aldo ponudi pronaći ćete pregršt blagdanskih modela optočenih šljokicama i sjajnim detaljima od kojih su najprodavanije Stessy cipele na petu. Sofisticirane i elegantne savršeno će se uklopiti uz božićne i novogodišnje koktel haljine i suknje, a Pillow Walk tehnologija uz pomoć koje su napravljene omogućit će vam cjelodnevnu udobnost i komfor.
Aldo torbica
Aldo torbica
Ako tražite siguran poklon, s Aldo torbom nećete pogriješiti! Voli ju skoro svaka žena, a sjajna opcija za dnevne i noćne varijante apsolutno su torbe preko ramena i popularne mikro torbice za nošenje u ruci. Ovih blagdana nemojte zaobići atraktivne modele u srebrnim i zlatnim nijansama koje šljokicama i svjetlucavim detaljima privlače poglede.
Trendy naušnice
Trendy naušnice
Naušnice u zlatnoj ili srebrnoj boji odlična su opcija za decentan, ali efektan blagdanski poklon. U Aldo kolekciji možete birati između nešto jednostavnijih i manjih modela za svaki dan te visećih i ekstravagntnijih koji su odličan odabir za božićne i novogodišnje izlaske te svečane blagdanske prigode.
Aldo čizme
Aldo čizme
U Aldo kolekciji pronaći ćete visoke i niske modele ravnih gležnjača kao i one na petu, a najpopularniji modeli dolaze u bezvremenskim nijansama poput crne, smeđe i bež. Uz udobnost i toplinu, uz Aldo čizme uvijek ćete izgledati moderno i stylish.
 
Novčanici
Novčanici
Bezvremenski poklon koji će uveseliti svakoga je novčanik. Praktičan i funkcionalan, u Aldo kolekciji novčanika za žene dolazi u nekoliko varijanti, a ovisno o stilu i ukusu pronaći ćete manje i veće modele obojene neutralnim nijansama. Ako ste u potrazi za nešto posebnijim modelom novčanika birajte manje, ali upečatljive modele sa šljokicama koji imaju lanac pa se mogu nositi i kao mini „torbe“. 
Ogrlice i prstenje
Ogrlice i prstenje
Ženski nakit u svako modno izdanje unosi dašak elegantnosti i senzualnosti, ali pri odabiru idealnog komada budite pažljivi. Fokusirajte se na stil i ukus pa tako izaberite ogrlicu ili prstenje zlatnih ili srebrnih tonova s minimalno detalja
ili onu ukrašenu bogatim i dopadljivim dodacima. Pomno odabrani komad nakita zabljesnut će u svakoj kombinaciji!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!