Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
 naslovna
Nakon dana koje često provodimo u tenisicama i čizmama, svima nam se ponekad javi želja za barem malom dozom glamura. S obzirom na to da su većini žena dobre štikle i torbice vječni predmet želja i detalji kojih nikada nemamo dovoljno, tračak chic energije u svakodnevne outfite najlakše je unijeti upravo uz pomoć njih. Ako ste u potrazi za atraktivnim, a profinjenim modnim dodacima, zavirite u Aldo kolekciju naziva The Finer Things u kojoj glavnu ulogu igraju modeli obuće i torbi s efektnim detaljima, izrađene od posebnih materijala koji odišu elegancijom i dobrim stilom, a  istovremeno izgledaju decentno i moderno. I u ovom dijelu kolekcije dizajneri iz Alda pobrinuli su se da obuća bude ne samo estetski besprijekorna već i maksimalno udobna, za što je zaslužna Pillow walk tehnologija s mekanim jastučićima koji su raspoređeni na najopterećeniji dio stopala i koji omogućavaju maksimalnu udobnost, stabilnost i balans.
Među modelima obuće prevladavaju glamurozni momenti poput satena, zmijskog uzorka, detalji u obliku zlatnog lanca ili zanimljivih peta za čiji je dizajn glavna inspiracija bio remen metalnog sata. Cipele na petu iz Finer things kolekcije bit će najbolji odabir za sve svečanije kombinacije koje zahtijevaju poseban dress code i eleganciju. Zlatne nijanse, glitter ili vječna crna boja sinonim su za otmjenost i varijanta s kojom ne možete pogriješiti kada birate kombinacije za specijalne prigode.
Posebna obuća dolazi u kombinaciji s jednako posebnim torbama, tako da je slaganje outfita sada još jednostavnije i look postaje savršeno usklađen uz samo dva modna dodatka.
Budući da su torbice iz mini kolekcije uglavnom kompatibilne s obućom, i one su dizajnirane od satenskih materijala u istoj bezvremenskoj paleti boja, animal printu i neizbježnim šljokicama i dodatno su ukrašene detaljima koji su toliko atraktivni da vam uz njih često neće trebati ni nakit. Dodajte dobar par cipela i matching torbu čak i najbazičnijem outfitu i spremni ste za izlazak!
 Ako svojim odjevnim kombinacijama poželite dodati dojmljive statement modele od premium materijala luksuznog izgleda, zaputite se u najbližu Aldo trgovinu u Zagrebu, Splitu ili Rijeci ili svoje omiljene cipele naručite online, putem službenog Aldo web shopa.
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!