Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
Nova kategorija
Za prve jesenske dane i povratak poslovnim obavezama odaberi obuću i torbe u neutralnim nijansama koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju. Glomazne mokasine s pripadajućom torbicom trend su posljednjih nekoliko sezona, a i ove jeseni bit će pravi must-have dodatak trendy poslovnim kombinacijama, ali i u casual varijantama. Osim mokasina, savršen izbor također će biti salonke na visoku petu kao elegantan i besprijekoran dio kombinacija od jutra do mraka.
Ponekad je tvom outfitu potrebno malo boje: zato će obuća i torbe u atraktivnim uzorcima i zanimljivim bojama u kojima ćeš se istaknuti biti pun pogodatk za outfite u prijelaznom periodu. U Aldo ponudi ženske obuće pronađi salonke, mokasine, čizme i pripadajuće torbe za lookove u kojima nećeš proći nezapaženo!
Za večernje izlaske, svečanije prilike ili za trenutke kada jednostavno želiš zablistati, odaberi atraktivne modele Aldo torbi i cipela s visokom potpeticom i glitter detaljima. U prilikama koje zahtijevaju elegantan izgled, uvijek siguran odabir su Aldo salonke ili sandale visokom potpeticom koje će uz matching torbicu garantirati besprijekoran izgled.
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!