Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
naslovna

Jedno od ključnih modnih pravila koje ne smijete zanemariti pri kombiniranju outfita je usklađenost obuće i modnih dodataka. Ovaj jednostavan modni trik garantira da će vaša odjevna kombinacija izgledati skladno i besprijekorno.
Bez obzira na to za koju prigodu se odijevate, pažnja koju posvećujete obući i torbama pokazuje dobar stil i poznavanje trendova. U novoj Aldo kolekciji proljeće-ljeto pronađite kombinacije obuće i torbi kojima ćete zaokružiti vaš styling – od casual svakodnevnih stylinga do onih svečanijih.
Kaubojke su in!
Kaubojke su in!
Veliki comeback ove sezone doživjele su kaubojke uz koje je zagarantiran cool styling. Kako nositi kaubojke? Jednostavno: za dnevne kombinacije odaberite uvijek nosiv crni model koji se sjajno kombinira s jeansom, cargo hlačama ili dnevnim haljinama, dok u večernjim varijantama uvijek možete postići wow efekt uz pomoć srebrnih kaubojki! Naravno, uz obuću ne zaboravite dodati matching Aldo torbicu u istoj nijansi, a trendovi za novu sezonu govore da će it modeli biti torbice na rame manjih dimenzija.
Omiljeni proljetni modeli
Omiljeni proljetni modeli
Proljetna garderoba nezamisliva je bez nježnih, pastelnih nijansi i cvjetnog printa. U Aldo ponudi u novoj sezoni pronaći ćete modele u navedenim nijansama za svaku prigodu: od ženskih Aldo tenisica do salonki s viskom petom ili velikog modnog hita – sandala s visokom chunky blok petom koje su ove sezone must have obuća koju svaka trendsetterica mora imati u svom ormaru.
Kada govorimo o vječno elegantnom cvjetnom printu, njega u proljetnoj i ljetnoj kolekciji neće nedostajati, a savršeno će se uklopiti u romantične i ženstvene kombinacije!
Kombinacije za izlaske
Kombinacije za izlaske
U večernjim kombinacijama istaknite se odvažnim nijansama: jarke boje s metaliziranim efektom privući će pažnju čak i ako je vaš outfit jednostavan, a uvijek sigurna opcija su i sandale s visokom potpeticom i pripadajuća torbica u zlatnim tonovima. Neizbježne šljokice uvijek su in i odličan dodatak odjevnim kombinacijama za svečane prigode, izlaske i sve prigode u kojima je imperativ zablistati i istaknuti se. Cjelokupni styling zaokružite i atraktivnim Aldo nakitom: naušnicama, ogrlicom ili prstenom.
Usklađena i u dnevnim outfitima
Usklađena i u dnevnim outfitima
I casual može biti fashion! I u svakodnevnim, opuštenim izdanjima poželjno je biti u trendu! Dodajte svojim tenisicama s povišenom petom odgovarajuću torbicu istim detaljima, ili odaberite uvijek moderan bijeli model u kombinaciji s pripadajućom torbicom za outfit s kojim nema pogreške! Ovakve modele tenisica moći ćete nositi u raznim varijantama: uz jeans, trenirke ili haljine!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!