Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
naslovna
Idealni pokloni za muškarce su spoj praktičnog i nosivog. Upravo zato će kožna torba za laptop, topli šal, rukavice ili novčanik biti sjajan izbor kojeg će svaki muškarac rado vidjeti ispod bora. Za one koji pažnju pridaju modi i vole biti skladno odjeveni , odlična opcija bit će Aldo čizme ili neki od trendy modnih dodataka poput nakita, remena ili praktičnog ruksaka. Zavirite u Aldo ponudu i pronađite najbolji poklon za nadolazeće blagdane.
Šal i rukavice
Šal i rukavice
Kada planirate zimski outfit ne smijete zaboraviti na vrlo važne detalje poput šala i rukavica. Modni dodaci koji će vas grijati pri niskim temperaturama odličan su znak pažnje dragoj osobi, a ako niste sigurni koje boje i dizajn izabrati držite se klasičnih komada - kožne crne rukavice,  jednobojni šal s resicama ili šal kariranog uzorka.
Aldo čarape
Aldo čarape
U jesenskom i zimskom periodu čarape su neizostavan komad. Nosimo ih svakodnevno, pa se s razlogom može reći da čarapa nikad dosta. Od crnih, sivih, smeđih pa do onih s različitim detaljima i printevima, duge čarape su odličan odabir za blagdanski poklon. Kako ne biste pogriješili odlučite se za bazične boje i višestruka pakiranja.
Narukvice za muškarce
Narukvice za muškarce
U Aldo kolekciji za muškarce pronaći ćete elegantan, ali suptilan nakit, a naš prijedlog za poklon su narukvice. Birajte između jednostavnih modela u crnoj ili smeđoj boji s ponekim upečatljivim dodatkom jer su takvi komadi nosivi uz različite stilove i odjevne predmete pa se vrlo lako kombiniraju s dnevnim i večernjim outfitima.
 Torbe
Torbe
Baš kao i ženama i muškarcima je uvijek potrebna praktična i funkcionalna torba, kako za svakodnevne aktivnosti tako i za poslovne obaveze. Ovisno o stilu i ukusu, u Aldo kolekciji torbi pronaći ćete nekoliko must have modela, a najtraženije su manje torbe na rame koje su izrazito praktičan svakodnevni dodatak te nešto veće torbe nalik aktovkama koje su sjajna opcija za posao. Prilikom odabira idealnog poklona držite se klasike i bezvremenskog dizajna koji je nosiv godinama.
Čizme
Čizme
Najtraženija obuća u zimskom periodu apsolutno su čizme koje su nosive uz formalnu i neformalnu garderobu, a modeli od kože i brušene kože odličan su odabir za blagdanski poklon. Ako želite nešto posebniji poklon, predlažemo vodootporne ili Flex modele koje osim udobnosti, krasi savitljiv i fleksibilan potplat što omogućava dodatan komfor, kontrolu pokreta i stabilnost.
Muški novčanik
Muški novčanik
Kada je riječ o poklonu za muškarce, uvijek sigurna opcija je dobar i kvalitetan novčanik koji će služiti godinama. Novčanici na preklop kao i nešto manji novčanici za kartice dolaze u klasičnim nijansama - crnoj i smeđoj te su stoga odličan izbor ako ne znate što pokloniti dragoj osobi ili ako kupujete poklon u zadnji čas.  
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!