Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
nasl
Barbie™ x ALDO

Najružičastija kolekcija je stigla! 👠
Jednu od najtraženijih limitiranih kolekcija od sada možeš kupiti na Aldo web shopu i u Aldo trgovinama u Zagrebu i Splitu!
Ako voliš zabavne, trendy i pink modele s kojima je nemoguće proći nezapaženo, onda ne smiješ propustiti novo izdanje ove unikatne kolekcije inspirirane modnom ikonom Barbie!

U kolekciji obuće pronaći ćeš razne modele koje možeš nositi od jutra do mraka. Od denim natikača inspiriranih devedesetima do svjetlucavih cipela na petu i pripadajućih torbica sa šljokicama, komadi iz ovog limitiranog izdanja su savršeni za sve ljetne zabave i putovanja i odišu ikoničnim Barbie stilom.

Novost u ovosezonskoj kolekciji su i modeli izrađeni od jeansa - natikače na petu i sandale s platformom kao idealan spoj aktualnih modnih trendova i neprežaljene retro estetike. 
 
U ovoj liniji koja je od sada dostupna u Hrvatskoj pronaći ćeš statement obuću, torbe i modne dodatke koji će oduševiti sve ljubiteljice Barbie, trendi obuće, zanimljivih modnih dodataka i naravno roze boje!
 
Ljubiteljice visokih potpetica pronaći će favorita među modelima u kojima Aldo već tradicionalno nikada ne razočara: cipelama na petu, sandalama i natikačama koje će biti idealan glamurozan dodatak ljetnim kombinacijama.
Naravno, roza boja je kada govorimo o ovoj kolekciji jednostavno neizbježna pa su tako gotovo svi artikli dizajnirani upravo u raznim nijansama ružičaste.
 
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!