Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

STIGLA JE NOVA LOVE PLANET EKOLOŠKI ODRŽIVA KOLEKCIJA!

imghero
I ove godine možeš uživati u omiljenoj mini kolekciji ekološki održivih modela obuće i modnih dodataka ALDO Love Planet! Iako je Aldo svima dobro poznat po kvalitetnoj i modernoj obući, jednake napore ulažemo i u kreiranje proizvoda i procesa koji će pomoći u očuvanju i brizi za okoliš.
Kao prva fashion kompanija koja je certificirana kao klimatski neutralna i koja je članica brojnih organizacija fokusiranih na ekološku dobrobit i ove godine nastavljamo s brojnim inovacijama kojima je cilj smanjenje štetnih utjecaja na okoliš kao i emisije ugljičnog dioksida.
UPOZNAJ ALDO LOVE PLANET KOLEKCIJU

ALDO Love Planet sustainable kolekcija obuće sastoji se od dobro poznatog i popularnog modela tenisica naziva RPPL napravljenog od recikliranih plastičnih boca i posebnog materijala: BLOOM™ pjene dobivene od biomase algi. Ovaj model svojim izgledom prati posljednje modne athleisure trendove, a svaki par pomaže u čišćenju i filtriranju oko 107 litara zagađene vode.
Kolekcija je obogaćena i modelima savršenim za ljetne dane: muškim i ženskim modelom natikača i sandala. Natikače su također napravljene od materijala dobivenih od biomase algi dok su ženstvene i elegantne sandale izrađene uz pomoć inovativne CleanStep™ tehnologije koja pomaže u čišćenju i filtriranju zagađene vode, sprječavanju ulaska CO2 u atmosferu i minimaliziranju količine otpada.
U ovoj kolekciji se osim obuće mogu pronaći i ekološki održivi modeli torbi i ruksaka. Ovi praktični i trendy komadi proizvedeni su od eco-friendly materijala: recikliranog najlona i poliuretana i ostataka PET boca uz pomoć proizvodnih tehnologija koje koriste značajno manje kemijskih otapala, energije i vode. Prostrane torbe i ruksaci osim što izgledaju fantastično i iznimno su praktični, također su dobri i za okoliš!
Kao i u ženskoj kolekciji i u muškom asortimanu se također pojavljuju redizajnirane RPPL tenisice: prvi ekološki održiv proizvod koji je lansiran u ALDO kolekciji, kao i natikače proizvedene od biomase algi.
Ako ti je osim dobrog i modernog dizajna kao i nama bitna činjenica da su tvoje omiljene torbe i obuća ekološki održive, odaberi neke od modela iz ALDO Love Planet sustainable kolekcije!
{{item.FinalPriceToPay_print}}{{item.Mpc_print}}
 
Dostava
{{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} kn
 
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2) + ' kn'}} do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici i ostvarite dodatan popust.
{{basket.responseMsg}}
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}}
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!