Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
img hero
Znaš da je Aldo već dobro poznat po savršenim modnim dodacima koje uvijek poželiš imati u svom ormaru, a ove sezone uz regularan asortiman trendovskih torbica, novitet je mini limitirana kolekcija premium torbi - ALDO Collection. Kolekcija se sastoji od nekoliko modela najbolje kvalitete koji su sofisticirani, elegantni i iznimno nosivi! Atraktivni detalji, suptilne nijanse, poseban logo i pažljivo obrađeni materijali glavna su obilježja capsule kolekcije koja je upravo stigla u ALDO trgovine i web shop!
Za ljubiteljice manjih i kompaktnijih ženskih torbica tu su dva iznimno fashion modela: okrugli model Rylle sa zaobljenom ručkom i pravokutna torbica Legare, obje u neutralnim i svježim nijansama i s dodatnim odstranjivim remenom uz pomoć kojeg se lako pretvaraju u praktične crossbody torbe. Vanjski dijelovi torbe u potpunosti su prošiveni i ukrašeni atraktivnim zlatnim lancem koji im daje posebno elegantan  izgled. Obje torbe odlično će izgledati kao dio večernjih kombinacija ili kao fashion upgrade svakodnevnim kombinacijama.
Otkrij novu limitiranu Aldo kolekciju koja će oduševiti i one najizbirljivije i počasti se novom torbicom za proljetne kombinacije. Ne zaboravi i na ženske torbe iz ostatka kolekcije i pronađi svoje modne favorite u posljednjoj Aldo kolekciji!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!