Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
GLAVNA SLIKA
Nakon dugog, toplog ljeta slijedi povratak u realnost. Ljetne kombinacije polako padaju u zaborav i na scenu stupaju jesenske kombinacije od kojih su nam često najbitnije one u kojima provodimo najveći dio dana- kombinacije za posao.
Kako biste se lakše teleportirali u poslovni mindset, i pronašli dobar razlog za kupovinu mnogima omiljenih cipela i torbi koje će se savršeno uklopiti u odjevne kombinacije za posao, pronašli smo nekoliko modela obuće i torbi u Aldo ponudi s kojima će vaši poslovni lookovi izgledati besprijekorno! Modeli s kojima definitivno ne možete pogriješiti su mokasine te cipele s potpeticom u neutralnim tonovima, a s obzirom na to da Aldo asortiman obiluje i brojnim modelima torbi, kombinaciju ćete  lako zaokružiti i pripadajućom matching torbom!
Mokasine su se ponovno vratile na velika vrata i definitivno su jedan od najpoželjnijih modela za jesenske outfite. Chunky modeli ženskih mokasina apsolutan su hit među trendsettericama, a ako više preferirate klasičnije lookove, u Aldo ponudi možete pronaći i modele koji su umjereniji i klasičniji i koji će se sigurno nositi dugi niz godina. Za savršeno skladan look svoje omiljene cipele potrebno je ukomponirati s pripadajućom torbicom i tako zaokružiti modnu priču.
Neizostavne cipele na petu koje nikada ne prestaju biti u trendu također su must-have svake poslovne garderobe. Salonke su već dobro poznati sinonim za elegantne i sofisticirane lookove,a uz odabir modela u neutralnim nijansama pogreške nema! Osim standardnih visokih potpetica, ove sezone jedan od popularnijih izbora bit će cipele sa srednjom, nižom i blok petom u kojima je udobnost zajamčena.
Budući da su ove sezone gotovo svi modeli napravljeni uz pomoć posebnih tehnologija Pillow walk i Flex klasična problematika neudobnih cipela s visokom potpeticom je izbjegnuta jer bez obzira na visinu potpetice, Pillow walk modeli su uvijek udobni!
 
Ako vam je potrebno osvježenje ormara i kombinacija za poslovne, ali i afterwork kombinacije, posjetite neku od Aldo trgovina u Zagrebu, Splitu,Rijeci ili online shop i pronađite udobne, moderne i nosive modne dodatke i cipele za žene i muškarce!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!