Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

ALDO program vjernosti

Pravila ALDO A-list programa vjernosti

Uvjeti poslovanja Loyalty programa
 
1. Navođenjem osobnih podataka na obrascu pristupnice Loyalty programa i registracijom na  https://www.aldoshoes.com.hr/   korisnici stječu status člana ALDO A-list programa vjernosti te prihvaćaju ova Pravila i suglasno dogovaraju besplatno korištenje usluga i pogodnosti. Sve izmjene i/ili dopune navedenog ugovora moraju se izvršiti u pisanom obliku.
2. Temeljem sporazumnog članstva u ALDO A-list programu vjernosti stječu se pogodnosti. Kako bi korisnici bili informirani o cjelokupnoj ponudi proizvoda i usluga te dodatnim pogodnostima ALDO A-list programa vjernosti, Aldo će korisnike obaviještavati putem e-maila o svim popustima, uslugama i pogodnostima koje je moguće ostvariti temljem članstva.
3. Vlasnikom ALDO A-list kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni ALDO A-list pristupnicu točnim podacima na prodajnom mjestu ALDO. Učlanjenje u program je besplatno.
4. Nakon razdoblja od jedne godine članstvo u ALDO A-list programu vjernosti se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.
5. Korisnik može, u bilo koje doba i bez navođenja razloga, prekinuti svoje članstvo u ALDO A-list programu vjernosti na način da pošalje zahtjev na mail info.aldo@reverto.hr.
6. ALDO A-list program vjernosti ne obavezuje korisnika na kupnju.
7. Članstvo u ALDO A-list programu vjernosti nije prenosivo na treće osobe. ALDO A-list karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.
8. Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na ALDO  prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.
9. Aldo zadržava pravo na ukidanje programa te mijenjanje ili nadopunjavanje uvjeta poslovanja koji se mogu naći na https://www.aldoshoes.com.hr/
10. Ovi uvjeti uključuju Aldo Pravila privatnosti koji se nalaze na web stranici https://www.aldoshoes.com.hr/ .
 
Aldo Loyalty program - Zaštita i korištenje podataka

1. Reverto d.o.o. je voditelj obrade Vaših osobnih podataka.
2. Službenika za zaštitu osobnih podataka korisnici mogu  kontaktirati putem e-maila: gdpr@reverto.hr ili na adresu Obrov 10, 21 000 Split.
3. Reverto prikuplja osobne podatke koje korisnici unose u obrazac tijekom prijave u ALDO A-list program vjernosti
4. Reverto osobne podatke korisnika obrađuje temeljem sporazumno ugovorenog članstva u ALDO A-list programu vjernosti u svrhu informiranja o cjelokupnoj ponudi proizvoda i usluga te ostvarenja pogodnosti koje pruža navedeno članstvo.
5. Reverto će korisnike kluba vjernosti obavještavati o proizvodima, uslugama, nagradnim igrama i drugim aktualnim pogodnostima koje mogu ostvariti kao članovi kluba vjernosti.
6. Reverto upotrebljava osobne podatke u svrhu ostvarenja članskih pogodnosti i stjecanja svojstva člana kluba vjernosti.
7. Informacije koje korisnici daju u klubu vjernosti ili za koje daju privolu, Reverto koristi radi razumijevanja navika korisnika te kako bi informirao korisnike o proizvodima i uslugama koje bi  korisnicima kluba vjernosti biti zanimljive.
8. Vaši osobni podaci mogu se obrađivati isključivo u gore navedene svrhe, osim ako je to neophodno za poštivanje zakonskih obveza (npr. za dostavljanje podataka sudovima ili organima kaznenog progona), ako ste pristali na odgovarajuću obradu ili ako je obrada na drugi način zakonita prema obvezujućim propisima. Ako se podaci obrađuju u drugu svrhu, prije obrade pružit ćemo Vam informacije o toj drugoj svrsi te sve druge relevantne informacije.
 
VAŠA PRAVA


1. Korisnici imaju pravo na pristup, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prigovor i pravo na prenosivost podataka.
2. Kako bi se upoznali s  pravima i pravilima o obradi osobnih podataka, preuzmite Pravila privatnosti na web stranici https://www.aldoshoes.com.hr/web/pravila-privatnosti/34125/
3. Sve informacije o svojim pravima, korisnici mogu dobiti putem e-maila: gdpr@reverto.hr  upućivanjem dopisa na adresu Obrov 10, 21 000 Split.
 
Aldo Loyalty program - Pogodnosti

1 Korisnici koji se priključe ALDO A-list programu vjernosti skupljaju bodove na svojoj ALDO A-list kartici prilikom svake  kupovine.
2. Učlanjenjem u ALDO-A list program, prilikom prve kupnje, član stječe jednokratni popust od 5% na iznos prve kupnje, osim ako je izričito navedeno drugačije. Za vrijeme trajanja akcija i sniženja popusti se ne zbrajaju, ali se bodovi skupljaju. Vrijednost prve kupnje ulazi u ALDO-A list program bodovanja. Prilikom slijedeće kupnje na ALDO prodajnim mjestima član dobiva popust ovisno o prikupljenim bodovima, minimalno 5% u punom iznosu računa. Visina popusta koji član ostvaruje definirana je niže u tablici bodovnih razreda i pripadajućih popusta.
3. Član ALDO A-list programa ostvaruje bodove po modelu 1 potrošeni Euro = 1 bod za sve načine plaćanja. Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u ALDO-A list programu tijekom godine dana je 20%.
Bodovi Popust Razred Grupe
0-260 5% 1 white
261-660 7% 2 white
661-1320 10% 3 red
1321-3320 15% 4 red
3321- > 20% 5 black
 
4. Ovisno o sakupljenim bodovima član ALDO-A list programa ostvaruje prelazak u viši razred. Čim sakupi dovoljan broj bodova, član automatski ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka te godine članstva kao i pravo na najmanje isti popust tijekom slijedeće godine članstva.
Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje traje od trenutka učlanjenja do kraja kalendarske godine.
Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće obračunsko razdoblje (kalendarsku godinu) u visini razreda popusta u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.
Ako član u sljedećem obračunskom razdoblju (kalendarskoj godini) ostvari kupnju u iznosu da prijeđe u viši razred, popust mu se automatski povećava u razred koji je količinom bodova osvojio.
Na kraju sljedećeg obračunskog razdoblja član ostvaruje popust za iduću godinu temeljem kupnji koje je ostvario tijekom tog obračunskog razdoblja.
5. Popust ostvaren u ALDO-A list programu se može koristiti za cijeli ALDO asortiman osim ako je izričito navedeno drugačije.
6. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na ALDO prodajnim mjestima ili upitom na e-mail: info.aldo@reverto.hr
7. U slučaju gubitka ili krade ALDO-A list kartice član je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon i/ili putem e-maila. Članu će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Član je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka.
 
  • Trebate pomoć?
    Live chat je najbrži način da stupite u kontakt s nama
    Ne sramite se!
  • Nazovite nas :+385996082516 +385993081833
    Radno vrijeme:
    Od ponedjeljka do petka: 8:00-20:00h
    Subota: 8:00-18:00h
    Nedjelja: Zatvoreno
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!