Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
BigPic
Dolazak proljeća znači da je vrijeme za obnavljanje i osvježavanje garderobe: nakon zimskih dana i pomalo monotonih kombinacija, proljeće nam donosi novu energiju, trendove, uzbudljive plete boja, ali nove modne izazove.
Nove odjevne kombinacije zahtijevaju i upgrade modnih dodataka koji su vrlo bitna stavka svakog outfita, a u novoj ALDO kolekciji možeš pronaći brojne modele ženske i muške obuće koja je u skladu  sa svjetskim trendovima. Proljetni trendovi koji će vladati ove sezone i koje ćemo svi željeti u svojim ormarima su: ombre efekt, jarke boje i obuća i modni dodaci u pastelnim nijansama!

MOOD BOOSTING JARKIM BOJAMA

Energične i smjele boje na Aldo obući i torbama privući će pažnju na vaše kombinacije i dodati im dozu zaigranosti i svježine. Mood boosting glavna je misao vodilja nove Aldo kolekcije proljeće-ljeto kojom vladaju vedre i živopisne nijanse koje će zasigurno podignuti vaše kombinacije, ali raspoloženje.
Upečatljive i atraktivne boje pojavljuju se u ključnim modelima kolekcije: ženskim cipelama na visoku petu, ženskim sandalama i torbicama koje će odlično uklopiti u razigrane proljetne i ljetne outfite. Ružičasta, narančasta i zelena fenomenalan su izbor za sve dame koje ove sezone žele biti u skladu s modnim trendovima i istaknuti se modnim stilom.

PASTELNE BOJE

OMBRE TREND

Ombre trend vratio se i ovog proljeća! Prošlogodišnji bestselleri i omiljeni modeli Aldo cipela na petu -Stessy i ove sezone osvanuli su u ombre nijansama, ali u novom ruhu. Osim u kosi, ombre efekt volimo vidjeti i na obući: od ženskih cipela s visokim potpeticama, do casual tenisica i torbica: ovaj efekt apsolutan je hit sezone i pravo osvježenje u proljetnoj garderobi.  Ombre dodatke tako ćeš ovog proljeća i ljeta moći nositi i u svečanim prilikama i izlascima, ali i u opuštenim svakodnevnim situacijama. Ako su ti ženski Aldo modeli obuće u ombre efektu promaknuli prošle sezone, sada je pravo vrijeme da se priključiš trendu.
Ako želiš nadograditi svoju garderobu novim fashion komadima, a pritom pratiš modne trendove i uživaš u kupovini trendy cipela i torbica, u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci  kao i na našem web shopu možeš pronaći sve što ti je potrebno za najbolje proljetne kombinacije!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!