Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

HOLIDAY KOLEKCIJA JE STIGLA! Pogledaj najbolje modne dodatke za outfite za izlaske!

naslovna
naslovna 2
Sezona zabava, izlazaka i blagdanskog raspoloženja samo što nije počela, a jedno od glavnih pitanja koje se u takvim situacijama najčešće postavlja jest: što odjenuti? Šljokice, sjajne tkanine, jarke boje i raskošne tkanine uvijek su poželjne kada je u pitanju odijevanje za svečane prilike, a pravi ekspert u području cipela i modnih dodataka koji će nadopuniti outfite za posebne prigode je kanadski brend Aldo. I ove sezone ALDO nije razočarao ljubiteljice upečatljivih i atraktivnih cipela i modnih dodataka i već tradicionalno lansirao svoju glamuroznu Holiday kolekciju koja se željno iščekuje cijele godine. I ove sezone Holiday kolekcija donosi pregršt modela obuće i modnih dodataka za žene i muškarce koji prate svjetske trendove i  u kojima ne možete proći neprimijećeno!
Izreka „manje je više“ definitivno ne vrijedi kada su u pitanju blagdanske kombinacije – ovo je pravo vrijeme kada su odvažnost, glamur i ekstravagancija apsolutno dozvoljeni i poželjni i kada čak i vječni ljubitelji minimalizma posežu za pomalo ekscentričnim detaljima i upuštaju se u modne eksperimente.
Srebrne i zlatne nijanse i ove godine dominiraju Aldo kolekcijom i svim plesnim podijima: šljokice, sitni kamenčići kojima su ukrašene cipele, torbe i raskošan nakit neizbježni su dijelovi svakog party outfita i komadi koji će se najviše tražiti u blagdanskom periodu. Ženske Aldo cipele s visokom potpeticom apsolutni su must have, a s obzirom na to da je ALDO razvio posebnu tehnologiju naziva Pillow Walk u svojim cipelama na visoku petu sada možete bezbrižno plesati bez brige da će vam biti neudobno!
 

Osim srebrne i zlatne, neizbježna boja ove zime je i vječno trendy crna boja: klasični modeli uz dodatak detalja poput glittera bit će savršeni pečat svakom svečanom looku, a podjednako in bit će i neutralne nježne bež i roze nijanse koje su najbolji izbor ako ostatkom vaše odjevne kombinacije prevladavaju jarke boje i uzorci. Po dobrom običaju, u Aldo kolekciji uz većinu obuće dolaze i matching torbice za žene koje savršeno nadopunjavaju outfite i djeluju skladno i besprijekorno.
Nakon odabira idealnih cipela i torbice, savršen finalni touch party looku bit će nakit. Naušnice, narukvice, ogrlice i sitni detalji za kosu bit će najbolji začin vašoj kombinaciji i detalj koji podiže cjelokupan dojam. I kada je nakit u pitanju, u blagdanskom periodu poželjno je dati si oduška i zablistati s luksuznim dodacima. 
I muškarci će u Holiday kolekciji pronaći odlične modele svečanih i fomalnih cipela za muškarce koje će sjajno pristajati odijelima, elegantnim hlačama i košuljama, a osim sofisticiranog izgleda garantirat će udobnost za što su zaslužne Pillow Walk i Flex tehnologije. 

 
Ako ste u potrazi za savršenom svečanom obućom i modnim dodacima za nadolazeće blagdanske zabave, inspiraciju pronađite u glamuroznoj ALDO Holiday kolekciji za žene i muškarce prepunoj trendy modela kojima jednostavno nećete moći odoljeti!Artikli iz Holiday kolekcije dostupni su u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, kao i na ALDO web shopu!I 
imb bnr
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!