Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

KAKO SE VRATITI NA POSAO SA STILOM? POGLEDAJTE MUST HAVE MODELE OBUĆE I TORBI ZA POSLOVNE KOMBINACIJE!

kat1
Nakon dugog, toplog ljeta slijedi povratak u realnost. Ljetne kombinacije polako padaju u zaborav i na scenu stupaju jesenske kombinacije od kojih su nam često najbitnije one u kojima provodimo najveći dio dana- kombinacije za posao.
Kako biste se lakše teleportirali u poslovni mindset, i pronašli dobar razlog za kupovinu mnogima omiljenih cipela i torbi koje će se savršeno uklopiti u odjevne kombinacije za posao, pronašli smo nekoliko modela ALDO obuće i torbi s kojima će vaši poslovni lookovi izgledati besprijekorno! Modeli s kojima definitivno ne možete pogriješiti su mokasine te cipele s potpeticom u neutralnim tonovima, a s obzirom na to da Aldo asortiman obiluje i brojnim modelima torbi, kombinaciju ćete  lako zaokružiti i pripadajućom matching torbom!


 

 

MOKASINE

Mokasine su se ponovno vratile na velika vrata i definitivno su jedan od najpoželjnijih modela za jesenske outfite. Chunky modeli ženskih mokasina apsolutan su hit među trendsettericama, a ako više preferirate klasičnije lookove, u Aldo ponudi možete pronaći i modele koji su umjereniji i klasičniji i koji će se sigurno nositi dugi niz godina. Za savršeno skladan look svoje omiljene cipele potrebno je ukomponirati s pripadajućom torbicom i tako zaokružiti modnu priču.





BALERINKE I MOKASINE

 
Vječni klasik koji sjajno pristaje svim poslovnim outfitima su mokasine i balerinke: ravna, udobna i klasična obuća koja je u trendu svake sezone i koja se može suptilno uklopiti u sve poslovne kombinacije. Neutralne boje ovogodišnjih modela garantiraju skladne modne kombinacije i dotjeran styling u svim prilikama.





TORBE: NAJBOLJI DODACI OBUĆI ZA POSLOVNE PRILIKE

Nakon što ste odabrali idealnu obuću po vašoj mjeri, potrebno joj je dodati i pripadajuću torbu: ove sezone u prvim jesenskim danima prevladavat će neutralne nijanse: bež, smeđa ili klasična crna kao must have modeli za business kombinacije i kombiniranje s balerinkama i salonkama. Većina torbi iz ALDO kolekcije odlično će funkcionirati kao dio outfita za posao, ali će sjajno izgledati i ako odlučite nakon posla produžiti u večernji izlazak!
I u muškoj kolekciji također se mogu pronaći komadi koji će kao saliveni pristajati business varijantama. Formalnija obuća i mokasine, uz dodatak praktičnih torbi za laptop garantiraju elegantne i odmjerene kombinacije koje su  uz to i udobne i praktične.
Najpoželjnije komade za povratak poslovnim obavezama možete pronaći u ALDO trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, kao i online na službenom ALDO web shopu!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!