Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
imghero
Proljetni i ljetni periodi uglavnom su rezervirani za svečane događaje u kojima trebamo zablistati. Iako su u tim prilikama često haljine u prvom planu, pravi modni znalci znaju da su jednako bitan faktor za savršeno zaokruženi outfit i cipele, torbe i modni dodaci
I ove sezone ALDO ima predivnu kolekciju svečane obuće, torbi i nakita koja će plijeniti pažnju na svim proslavama, zabavama i trenucima u kojima se trebate istaknuti. Vjenčanja, maturalne zabave i proslave kojima jedva čekamo prisustvovati odlična su prilika da uskočimo u elegantne, upečatljive i posebne modele i zamijenimo svakodnevne tenisice i mokasine visokim potpeticama, šljokicama i glamuroznim detaljima!
Među najpoželjnijim modelima sigurno će biti salonke na visoku petu- klasik koji nikada ne izlazi iz mode i esencijalan je model obuće u svakom ormaru. Osim klasičnih, neutralnih varijanti,  najpopularniji ALDO model Stessy ovog proljeća dolazi i u potpuno novim verzijama s ombre efektom, metaliziranim odsjajem ili vedrim printom koje već vidimo kao glavnu zvijezdu svih plesnih podija.
Već smo spomenuli kako su svečane prigode najbolja prilika da u prvi plan istaknemo upečatljivu i drugačiju obuću: za ljubiteljice šljokica, ALDO je pripremio nekoliko modela uz koje ne možete proći nezapaženo: sandale s tankim i elegantnim remenčićima koje dolaze uglavnom u neutralnim nijansama i tako omogućavaju besprijekorno kombiniranje s većinom outfita. Iako su potpetice na većini sandala i salonki visoke, ne morate brinuti da će vam biti neudobno, jer su ove sezone modeli s visokom potpeticom dizajnirani uz pomoć posebne tehnologije naziva Pillow walk koja zbog umetaka s dvostrukim slojem mekane pjene garantiraju da ćete na svim ovogodišnjim zabavama izgledati odlično, a pritom vam neće biti neudobno! Ako visoke potpetice svejedno nisu vaš prvi izbor, u Aldo ponudi možete pronaći i ravne modele sandala koje će biti podjednako elegantne i nosive u svečanim lookovima.
Pri slaganju kombinacija ne smijemo zaboraviti i na torbice: neizostavan dodatak koji će uz atraktivan par sandala ili štikli podići cjelokupan dojam i obogatiti vaše odjevne kombinacije. Ove sezone uz svoje outfite  za posebne prilike odaberite modele u jarkim i pastelnim nijansama ili torbe ukrašene glitterom i sjajnim detaljima.
Osim atraktivnih modela iz ženske kolekcije, i u muškom asortimanu također se mogu pronaći cipele koje će savršeno komplimentirati odjevne kombinacije za svečane prilike. Uz odijela i košulje sjajno će se uklopiti otmjene mokasine ili svečane kožne cipele koje su najbolji dodatak sofisticiranim i elegantnim outfitima.
Ako tražite idealne modne dodatke kojima ćete uljepšati svoje najznačajnije posebne trenutke, provjerite ponudu svečanog asortimana u najbližoj Aldo trgovini u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili na Aldo web shopu gdje ćete sigurno pronaći odgovarajuće detalje s kojima ćete zablistati!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!