Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
HeroImg
Omiljena obuća u ljetnom periodu su definitivno sandale i natikače. Praktičnost i udobnost čini ih nezaobilaznim dijelom svake kombinacije u ljetnom periodu, dok je trendy izgled ono što ih izdvaja kao najatraktivnije modele u ljetnoj garderobi. Ovisno o prigodi za koju ih birate, sandale ćete lako prilagoditi prilici odabirom odgovarajuće visine pete i boje. Ravne sandale bit će savršene za ležerne kombinacije, srednje i blok pete najbolji su izbor za poslovne outfite, dok ćemo za jarkim bojama, šljokicama i visokim potpeticama najradije posegnuti za izlaske i svečane prigode.
Nakon početka tjedna u neutralnim i crno-bijelim kombinacijama, vrijeme je da svom outfitu dodate dašak modne zaigranosti. Jedan od najvećih trendova ove sezone: transparentna obuća i torbe oduševit će sve ljubiteljice modnih trendova. Uz natikače na petu s prozirnim gornjištem ili cipelama na visoku potpeticu s prozirnom petom i gornjištem u neutralnim bojama savršeno će se uklopiti malena prozirna torbica iste boje. Ovog proljeća i ljeta ne propustite obogatiti svoju garderobu zanimljivim i atraktivnim transparentnim cipelama i torbama.
Za ljubiteljice obuće na visoku potpeticu koja je vrlo nosiva i udobna, najbolji odabir bit će modeli Aldo sandala s punom petom. Ovaj tip sandala bit će najljepši dodatak lepršavim ljetnim haljinama i suknjama i sjajno se uklopiti u romantične kombinacije. Neutralne, pastelne boje kao i cvjetni print bit će suptilan dodatak svakoj kombinaciji, a puna peta osigurat će stabilnost i komfor.
Za svakodnevne, casual odjevne kombinacije i odlazak na plažu sjajan izbor bit će neki od modela ženskih sandala ili natikača ravnog potplata. Od elegantnijih varijanta u zlatnim i neutralnim nijansama koje će odlično funkcionirati i kao dio svečanije kombinacije, do ravnih sandala u razigranim kombinacijama boja: ravni modeli potpuno su svestrani i prilagodljivi svakom outfitu - bilo da se radi o ženstvenom ili sportskom stilu.
Kada govorimo o sandalama, ne smijemo zaboraviti i na popularne modele za svečane prigode. Srebrna i zlatna boja te detalji poput decentnog glittera su savršen izbor za sve trenutke u kojima morate zablistati i kada se želite istaknuti. Bez obzira na to preferirate li više visoke, srednje ili niske potpetice u Aldo ponudi ženskih sandala moći ćete odabrati idealan model kojim ćete obogatiti vaš poseban stajling.
Ukoliko ste u potrazi za idealnim sandalama u kojima ćete provesti toplije dane, predlažemo da provjerite predivne modele koje možete pronaći i isprobati u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili naručiti online, putem  web shopa!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!